top of page

Om

Velkommen til Vestfold Kunstmesse 

Drømmen ble virkelighet, når portene ble åpnet for aller første utstillig i regi av Vestfold Kunstmesse, på Støperiet i Tønsberg påsken 2024.  Arrangementet ble en kjempe suksess, med godt besøk fra publikum, salg av kunstverk og kunstnere som ble plukket opp av gallerier som besøkte messen. Initiativtaker og kunstner, Kristine Ravndal Gabrielli, inviterer kunstnere og kunstentusiaster til å samles under et felles tak for å feire kunstens kraft og mangfold. 

Vestfold Kunstmesse er ikke bare en utstilling, men en mulighet; et springbrett for lokale kunstnere som ønsker å skinne på en større scene og et skattekammer for kunstsamlere på jakt etter unike verk. Med Kristines egne erfaringer som en selvlært kunstner, er messen spesielt dedikert til å åpne dører for talentfulle individer som ønsker synlighet og vekst.

Hva kan du forvente?

  • Et utvalg kunstverk av kunstnere fra Vestfold og omegn.

  • Nettverks muligheter med kunstnere, kunstentusiaster og kunstkollektiver.

  • Inspirerende workshoper og foredrag som utforsker kunstens betydning og dens rolle i samfunnet.

  • En unik mulighet til å kjøpe kunst direkte fra nye og spennende kunstnere.

  • En arena for hele familien, med tilbud som kan gi barna en fantastisk intro til kunstens magiske verden.

Sett kunsten på agendaen og merk datoen neste kunstmesse, en etterlengtede kulturelle begivenhetene i Vestfold. Bli en del av vår reise – der hvert penselstrøk, hver linje og hver form fletter sammen historier av lidenskap, utfordring og triumf.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en verden der kunst er med på å bygge broer og åpne dører.

Kristine Ravndal

Gabrielli

Grunnlegger og

kreativ leder

Corinna Reiss

Eline Almås
Syvertsen

Logistikk og

event koordinator

Partner og

event ansvarlig

Samarbeid med

Vestfold Kunstmesse

I hjertet av Vestfold, en region kjent for sin rike kultur og kunstneriske arv, tilbyr Vestfold Kunstmesse en unik mulighet for bedrifter å knytte sitt merke til et av de mest fremtredende kunstarrangementene i området. Intensjonen med messen er å tiltrekke seg et mangfold av besøkende, og gir en enestående plattform for merkevarebygging og nettverksbygging.

Som vår samarbeidspartner får din bedrift muligheten til å vise samfunnsengasjement og støtte til kunsten, samtidig som dere kan utvikle forretningsrelasjoner og øke synligheten i et kulturelt og inspirerende miljø. Vi tilpasser partnerskap for å møte dine mål og behov, enten det er gjennom sponsing av spesifikke hendelser, utstillerplasser eller kreative samarbeidsprosjekter.

Vi inviterer deg til å bli en del av et voksende kreativt fellesskap og bidra til en levende feiring av kunst og kultur. Kontakt oss for å utforske hvordan vi sammen kan skape verdifulle opplevelser og et varig inntrykk.

For ønske om samarbeid eller lignende, ta kontakt: kristine.gabrielli@gmail.com

bottom of page