top of page

Bli Utstiller på Vestfold Kunstmesse

Er du en kunstner med en lidenskap for å dele ditt kreative arbeid med et bredt publikum? Vestfold Kunstmesse gir deg en unik plattform for å vise frem dine mesterverk, møte kunstsamlere, og nettverke med andre kunstnere og kunstentusiaster fra Vestfold og nærliggende områder.

Våre messer, som arrangeres på ulike arenaer i Vestfold fylke, er dedikert til å fremheve mangfoldet og talentet i vår regionale kunstscene. Vi jobber for å bygge en støttende og inspirerende atmosfære hvor kunstnere kan trives, lære, og vokse.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å bli en del av Vestfold Kunstmesse. Fyll ut søknadsskjemaet under for å ta det første skrittet mot å bli en utstiller. Vi ser frem til å feire din kunstneriske visjon og bidra til din kunstneriske reise!

Vi tar ingen provisjon, kun deltager avgift. Avgiften vil varierer ut ifra prosjekt størrelse, antall verk man stiller med samt type deltagelse og utfyllende prisinformasjon sendes ut til de som får tilbud om en utstillerplass. Du står fritt til å trekke søknaden om prisen ikke samsvarer med ditt budsjett. Så send inn en søknad mer informasjon.

PS: Du trenger ikke være tilstede selv for å stille ut din kunst. Vi henger opp og håndterer salg for deg.  

Søknadsfristen har nå gått ut og vi har stengt søknadsportalen!!

Vi svarer nå ut alle som har sendt inn søknad for deltagelse på messen i august. Alle vil motta svar ila uke 28. Sjekk også i "spam" eller "uønsket", vi opplever at e-postene fra oss kan havne der. Alle som har sendt inn søknad via søknadsskjemaet vil få svar!

Synlighet online

Hvem er du som kunstner?

For å kunne evaluere din søknad så trenger vi se to ekspempler på dine kunstverk. Last opp to bilder av ulike verk du ønsker å stille ut.


Ved å laste opp disse verkene så gir du samtidig Vestfold Kunstmesse tillatelse til å bruke disse bildene i sin markedsføring, om du blir plukket ut til å stille ut sammen med oss.

bottom of page